Problemele de ejaculare afecteaza marea majoritate a barbatilor activi din punct de vedere sexual provocand neplaceri atat din punct de vedere psihic cat si fizic. Atata timp cat nici tu si nici partenera ta nu sunteti deranjati de faptul ca ejaculezi mai repede decat e cazul in timpul unui act sexual nu este nicio problema. Dar daca cel putin unul dintre voi e deranjat de acest lucru e cazul sa te documentezi, iar aici e locul cel mai potrivit.

Afla parerile specialistilor despre toate afectiunile legate de ejaculare existente precum si sfaturi utile pentru prelungirea si controlul momentului ejacularii.

intarzierea ejacularii precoce

Intarzierea ejacularii precoce este un lucru usor realizabil fie ca folositi produse speciale pentru acest lucru, fie ca nu folositi absolut nimic, tot ceea ce aveti nevoie pentru a realiza acest lucru este practica si dorinta de a reusi.


» intarzierea ejacularii precoce

ejaculare si orgasm

Ejacularea si orgasmul sunt doua functii complet diferite, cu toate ca de cele mai multe ori apar concomitent ele fiind asimilate in mod gresit de catre barbati cu orgasmul propriu zis. Sunt cazuri in care un barbat are orgasm fara ejaculare.


» ejacularea si orgasmul

ejaculare excitatie

Ejacularea la barbat este de cele mai multe ori asimilata cu orgasmul, lucru care este adevarat, mecanismul prin care barbatul excitat si atinge culmile placerii sexuale trebuie inteles pentru o mai buna stimulare.


» ejaculare excitatie barbat

ejaculare intarziata penis

Ejacularea intarziata a penisului este o afectiune care poate provoca neplaceri in viata sexuala de cuplu, de multe ori acest tip de ejaculare este insotit de probleme de erectie care in principiu sunt primele semne ale unei afectiuni mai grave.


» ejaculare intarziata

 

© 2009 drepturi rezervate, articole probleme ejaculare

Cosul tau de cumparaturi

Acum aveti: 0 produse, pret 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Comanda telefonic oricand

comanda telefonic {category}

Comanda pe Yahoo Messenger

comenzi

Comenzi discrete si rapide

confidentialitate si discretie

Cere sfatul unui specialist

sfaturi de specialitate