Pentru eficienta maxima produsele pentru penis sunt concepute pentru fiecare afectiune in parte, fie ca este vorba de ejaculare prematura, erectie penis sau potenta sexuala ingredientele active sunt dozate in asa masura incat sa se obtina rezultate pozitive maxime pentru fiecare afectiune in parte. Este foarte dificil sa va punem la dispozitie un produs care sa rezolve toate disfunctiile sexuale, sau de multe ori acest lucru nu este posibil.

In aceasta idee in aceasta categorie va punem la dispozitie pachetele promotionale ce contin produse grupate in functie de nevoile dumneavoastra, la preturi mai scazute decat in cazul in care ati achizitiona ambele produse seaparat. Acum puteti trata complet problemele sexuale mai usor, mai eficient si bineinteles mai ieftin.

2 Bucati Stud Forte

tratament ejaculare

Pachet 2 Stud Forte dedicat barbatilor care vor sa detina monopolul in patul conjugal pentru o mai lunga perioada de timp. Cu o singura pulverizare, Stud Forte ofera barbatului posisbilitatea de a alege singur momentul ejacularii.


Pret total cu tva inclus : 110.00 Ron
» pachet 2 Stud Forte spray

Viamax si Stud Forte

erectie si ejaculare

Pachet Stud Forte + Viamax, produse de inalta calitate pentru intarziere imediata ejaculare rapida, precum si pentru stimulare rapida erectie si potenta penis. Stud Forte + Viamax ofera performante sexuale de neegalat.


Pret total cu tva inclus : 109.00 Ron
» tratament erectie si ejaculare complet

Potent Power si Stud Forte

ejaculare penis si erectie

Stud Forte + Potent Power ajuta la prelungirea actului sexual al barbatului, prin intarziere ejaculare precoce si mentinere erectie puternica. Creste dorinta sexuala, iar erectia penisului, odata obtinuta, este mentinuta pana in momentul ejacularii.


Pret total cu tva inclus : 160.00 Ron
» pachet tratament erectie si potenta penis

 

© 2011 toate drepturile rezervate, produse recomandate pentru pachete promotionale

Cosul tau de cumparaturi

Acum aveti: 0 produse, pret 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

pachete promotionale info

Comanda telefonic oricand

comanda telefonic pachete promotionale

Comanda pe Yahoo Messenger

comenzi

Comenzi discrete si rapide

confidentialitate si discretie

Cere sfatul unui specialist

sfaturi de specialitate